ZOMERSTOP STICHTING KRUISKAMP ONDERNEEMT

Was het voorgaande jaren gebruikelijk de zomerstop van de Stichting Kruiskamp Onderneemt (afgekort KO) op eigen locatie in het voormalig schoolgebouwtje De Witte Vlinder aan de Van Galenstraat 30 in Amersfoort te organiseren, leek het Ruben Postma, de coördinator, een goed idee dit jaar uit te wijken naar een andere locatie.

Het toeval wil dat Ruben en Wouter (de uitbater bij het Stadscafé) al sinds hun schooltijd vrienden zijn en het contact was dan ook snel gelegd. Het initiatief paste prima binnen het concept van Stadscafé 1SAMEN1 en alles kon snel met het Stadscafé worden geregeld.

Afgelopen woensdag 10 juli was het zover; een groot aantal vrijwilligers hebben genoten van een wel heel gezellige zomerstop met drank en eten verzorgd door het Stadscafé. De drank was vrij en de keuken regelde een heerlijke Halal maaltijd hetgeen de schrijver van dit berichtje volmondig kan beamen.

Informatie

De Stichting Kruiskamp Onderneemt (afgekort KO) ondersteunt en begeleidt bewoners van de Kruiskamp naar hun uiteindelijke doel, het zelfstandig ondernemen. KO is een zelfstandige onderneming voor, maar ook door de bewoners van de Kruiskamp.

Binnen KO is iedere deelnemer tevens vrijwilliger; als vrijwilliger ga je aan het werk, leer je o.a. omgaan met zelfstandigheid en verantwoording en help je andere bewoners van de Kruiskamp e.o.. Kortom je leert “spelenderwijs” in de praktijk het ondernemen.

KO doet meer, bel telefoonnummer 033 2854651 en laat je informeren.


onze activiteiten