Na een regenachtige 1e spelletjesmiddag op 12-06 waren de weersvoorspellingen voor 19-06 al niet veel beter; het KNMI voorspelde onheilspellend slecht weer. Het bleef echter droog en de aangemelde senioren wisten zonder problemen massaal het Stadscafé Amersfoort te bereiken.

Inmiddels waren de jongeren, een grote groep brugklassers van het Corderius College onder leiding van Ad de Zeeuw, er ook en na een korte introductie en het opnemen van de drankjes door Saskia kon het spel beginnen.

De jongeren mengden zich onder de ouderen, er werden gezellige clubjes gevormd, spelletjes werden uitgezocht en net als de week ervoor was er volop plezier aan de tafeltjes.
Het viel op hoe gemakkelijk de contacten werden gelegd, vanaf het begin af aan leek het wel één grote familie.

Peter Putters was ook weer van de partij. Hij wist de vele spontane momentjes tussen onze jonge en oudere deelnemers weer op professionele wijze vast te leggen. Zie tevens zijn bericht op onze facebook pagina 1SAMEN1.

De deelnemers, de jeugd en de senioren, gingen blij en tevreden naar huis; op eigen gelegenheid of per taxi (gratis, mogelijk gemaakt door een donatie van René van der Borch tot Verwolde).


onze activiteiten