Via Ad de Zeeuw (vader van Wouter), leraar Nederlands en mentor bij het Corderius College, was het niet moeilijk om een aantal leerlingen te regelen voor ons evenement, een groot aantal brugklassers (B1K VWO) waren al direct erg enthousiast en wilden graag meedoen.

Het enthousiasme bij de uitgenodigde senioren was al niet anders; er kwamen al gauw veel aanmeldingen en vooraf kregen wij talrijke leuke reacties.

Veel, heel veel spelletjes werden spontaan ter beschikking gesteld door Jonathan, vaste gast bij het Stadscafé en werkzaam bij de tweehands boekwinkel ’t Ezelsoor in Amersfoort.

En dan is het zover …

Op zo’n regenachtige dag wil je alleen nog binnen zitten

Het was die dag, op 12-06, zo’n regenachtige dag dat je alleen nog binnen wil zitten om samen spelletjes te spelen, gezellig met een drankje en een hapje. En laten wij dat nu net geregeld hebben ….

Vanaf 14:00 uur kwamen de eerste gasten binnen en toen ook de leerlingen binnen waren en de drankjes waren uitgeserveerd werd het tijd voor de spelletjes.

Van een leeftijdsverschil was niets te merken, de jeugd mengde zich tussen de oudere deelnemers en het spel kon beginnen. Het werd een groot succes, iedereen deed volop mee, veel oude en nieuwe spelletjes werden uitgespeeld.

Als er ergens sprake was van “verbinden”, dan was het wel op deze middag.


onze activiteiten