Geef een thuisborrel cadeau

Het COVID-19 virus heeft ons land in de greep en doet een zwaar beroep op mensen in de zorg, de hulpdiensten, de schoonmakers, mensen in het openbaar vervoer en in het onderwijs.

 

We houden op advies afstand. Ook van onze geliefden terwijl we die juist nu graag een knuffel zouden willen geven. Denk aan je opa en oma, je geliefde of een goede buur.

Met de thuisborrel biedt Stadscafé Amersfoort 1SAMEN1 de mogelijkheid om juist nu die mensen een hart onder de riem te steken.

Geef een borrelplank of heerlijke schaal nacho’s met een fles cadeau aan mensen die het verdiend hebben of aan mensen die wel wat afleiding kunnen gebruiken! 

Laatste levering op zaterdag 18 april – bestellen is niet meer mogelijk.

Er zijn geen woorden voor de prachtige reacties die we de afgelopen weken hebben gezien.

We hebben bijna duizend mensen mogen verrassen met de Stadscafé 1SAMEN1 Thuisborrel; eenzame ouderen, verzorgers, familieleden en vrienden die iemand zijn verloren en jarigen die het dit jaar alleen moesten vieren.

Allemaal waren zij diep ontroerd en we willen iedereen die hieraan heeft bijgedragen enorm bedanken. Jullie hebben Amersfoort in deze tijd een stukje verbondener en gelukkiger gemaakt!⁠