1SAMEN1 Kerstborrelpakket

Het COVID-19 virus heeft ons land nog steeds in de greep en doet een zwaar beroep op mensen in de zorg, de hulpdiensten, de schoonmakers, mensen in het openbaar vervoer en in het onderwijs.

 

Maar ook voor de mensen die we niet zien is dit een lastige tijd. Oudere mensen en/of gepensioneerd, lichamelijk beperkt of sociaal niet zo vaardig. De mensen die afhankelijk zijn van de koffietafel in het buurthuis of het café, de kleinkinderen in het weekend of een praatje in de supermarkt.

 

Met het kerstborrelpakket biedt Stichting 1SAMEN1 de mogelijkheid om juist nu die mensen een hart onder de riem te steken.

Dit pakket wordt door de stichting aangeboden voor €10,- en de opbrengst wordt gebruikt om evenementen te organiseren voor eenzamen in en om de binnenstad van Amersfoort.

De pakketten kunnen via onze webshop worden besteld en op maandag 21 december worden afgehaald bij het Stadscafé in Amersfoort. Vanaf 10 pakketten kunnen wij deze bezorgen.

Een mooi gebaar om iets extra’s te geven aan iemand in jouw buurt en een mooie aanvulling op het gebruikelijke kerstpakket die jij aan jouw werknemers geeft.

Het is ook mogelijk om een bedrag te doneren aan de stichting, geef hierbij aan hoeveel pakketten jij wilt doneren. Wij zorgen ervoor dat dit bij de juiste mensen bezorgd gaat worden.